søndag 24. april 2016

Juicemagi

Så å si alle autoritetspersoner innen helse anbefaler minst fem porsjoner grønnsaker og frukt per dag, helst seks-åtte, noe som svært få mennesker faktisk får i seg.

Det gjelder i alle fall oss her i Huset i skogen. Vi er absolutt ikke storspisere av frukt, og synes også at å få i oss nok og variert grøntfór kan være en utfordring. Derfor har juicing for oss gjort det mye, mye enklere å implementere et større inntak av grønnsaker i vårt daglige kosthold.


Når vi juicer bruker vi ferske, helst økologiske grønnsaker og frukt. Juice er ingen måltidserstatter, men et godt supplement i vårt daglige kosthold. 


De helsemessige fordeler av å drikke juice av frisk frukt og grønnsaker er godt dokumentert. Blant annet hevder juiceingtilhengere at fersk, nypresset juice blant annet gir økt energi og styrket immunforsvar. Vi har ikke så stor erfaring med juicing av vi føler vi har belegg for å si noe om dette ennå, men vi tror juicing er en god og ikke minst smakfull måte å mate kroppen med verdifulle vitaminer og mineraler. 
Det hvedes også at man skal spise alle regnbuens farger...vel, jeg tror vi er på god vei. 

Vi får i alle fall et realt farge- og humørkick av å drikke dette...

Rene skjære kunstverk på glass, jo.

Grønt er faktisk skjønt, rett og slett en smak av natur.

Ha en fin ny uke.

Janna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar